't landgoed Kristof en paard

Ervaring in
vastgoed

Isabel Lafaut is al ruim 10 jaar zaakvoerder van het Tieltse vastgoedkantoor ERA Lafaut. Drie jaar geleden startte ze samen met haar zus Delphine een tweede kantoor in Deinze en binnenkort wordt een derde kantoor in Aalter geopend. Samen met een hecht en gedreven team begeleidt zij kopers en verkopers in alle stappen die bij de aankoop en verkoop van een eigendom komen kijken. Die jarenlange ervaring en kennis van de vastgoedmarkt wil Isabel nu gebruiken in de specifieke markt van exclusief en landelijk vastgoed.

Liefde
voor de
boerenbuiten

En dat hoeft u niet te verwonderen. Het buitenleven zit Isabel in het bloed. Samen met haar gezin woont Isabel te midden van de weidse velden in Middelkerke, waar haar echtgenoot Kristof een bloeiend landbouwbedrijf runt.
Haar passie voor paarden maakt dat hun leven zich ten volle op den buiten afspeelt. Haar lidmaatschap bij LRV Pittem en het BWP maken bovendien dat zij een uitgebreid netwerk met gelijkgestemden heeft uitgebouwd.

Netwerk ERA makelaars

Het ERA netwerk met zijn 110 kantoren zorgt voor extra versterking bij de verkoop van uw eigendom. Samen met ERA Lafaut bundelt 't Landgoed de krachten om actief promotie maken voor uw exclusief en landelijk vastgoed. Het uitgebreide zoekersbestand zal ervoor zorgen dat we nog sneller een geschikte koper kunnen vinden en uw eigendom aan de optimale prijs kan verkocht worden.

Persoonlijk en
professioneel

In ’t Landgoed komen al die elementen samen: de expertise in vastgoed, de kennis van de landbouwsector en de wetgeving inzake wonen in landelijk gebied en bovenal, de liefde voor de boerenbuiten. Als geen ander weet Isabel de zoektocht naar de te renoveren hoeve of instapklare plattelandswoning van uw dromen succesvol in te vullen.
Anderzijds kan ze perfect de praktische en emotionele impact inschatten van de verkoop van uw landelijke eigendom. Een correcte schatting en een open communicatie zijn hierbij van cruciaal belang.

Tevreden
kopers én
verkopers

Zowel kopers als verkopers kunnen te allen tijde rekenen op een professionele en discrete service doorheen het volledige verkooptraject. Die persoonlijke aanpak is wat ’t Landgoed zo uniek maakt. Luisteren naar wat mensen wensen en die verwachtingen in concrete en correcte voorstellen omzetten. Zodoende kunnen alle partijen met de glimlach en een goed gevoel hun aan- of verkoop afronden.

Slaap op uw beide oren, u kan rekenen op onze persoonlijke service van A tot Z!

Contact